Despre Noi
Weareready este un magazin creat din pasiune pentru frumos, unde poți descoperi lucrurile deosebite pe care le căutai, fie pentru tine, fie pentru familie sau prietenii tăi, când vrei să faci cuiva o surpriză deosebită.
Weareready este onorat de vizita dumneavoastra și va invita sa descoperiti suveniruri luxury traditionale pentru amintiri frumoase.
Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
1.1 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Weareready SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
1.2. Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la Bunurile și sau serviciile achiziționate,
– trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS)
– de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzarilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului.
1.3 Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont și/sau de Comandă Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Weareready SRL Ploiești, î și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut la punctul 1.2.
1.4. Prin citirea Documentului ați luat la cunostință faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
1.5 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Ploiești, , jud. Prahova, în atentia Weareready SRL, vă puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Ploiești, str., jud. Prahova, în atentia SC Weareready SRL, vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:
1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a caror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
1.7.2. transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
1.7.3. notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
1.8. De asemenea, Weareready poate furniza datele cu caracter personal ale Cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate la punctul 1.3., prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislatiei în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a Bunurilor și Serviciilor noastre, asigurători.
1.9. Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
CUM TE ÎNREGISTREZI
În momentul în care doriți să achizionați produse din magazin, se solicită crearea unui cont personal.
La crearea contului veți fi solicitați să vă alegeti un nume de utilizator și să furnizați o adresa de e-mail și o parolă.
CUM COMANZI
Weareready SRL, prin site-ul www.weareready.ro vă oferă posibilitatea să alegeți dintre produsele ordonate după categorii distincte. Un simplu click pe fiecare dintre produsele listate vă va dezvalui o scurtă descriere, fotografii în detaliu ale produsului. Dacă v-ați hotărât asupra unui produs, dați click pe butonul “Cumpără” și alegeți numărul de bucăți pe care vreți să-l comandați din acest produs. Dacă v-ați răzgândit în privința cumpărării unui produs puteți oricând să-l ștergeți din coșul de cumpărături, astfel încât acesta nu va mai apărea în comanda finală. Cand ați terminat de selectat produsele și cantitățile, dați click pe coșul de cumpărături, veți vedea ce ați cumpărat și veți putea trimite comanda.
Urmează introducerea adresei unde vreți să primiți produsele, numele și datele de contact.
După completarea tuturor pașilor, pentru a finaliza comanda, dati click pe butonul “Trimite comanda”.
Plata și Livrare
CUM PLĂTEȘTI
Pentru a achita produsele comandate pe site-ul www.weareready.ro vă punem la dispoziție toate metodele convenționale de plată:
PLATA NUMERAR (ramburs)
PLATA ONLINE CU CARD BANCAR (inclusiv programele de plata pana la maxim 3 rate)
ORDIN DE PLATĂ
PLATA NUMERAR. Este cea mai populara metoda de plată, în care plata produselor se face la livrare, la agenții de curierat.
PLATA ONLINE CU CARD BANCAR. Este cea mai simplă și rapidă metodă de plată. Vă oferă posibilitatea de a cumpăra pe www.weareready.ro în condiții de siguranță deplină. Pentru a asigura securitatea tranzacțiilor, site-ul weareready.ro utilizează platforma de plata MobilPay, ce foloseste sistemul de securitate 3D Secure, astfel că datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate pe serverele noastre sau pe serverele MobilPay, ele fiind direct transmise către Visa și MasterCard.
Pentru a plati online cu cardul în rate, în procesul de comanda selectați opțiunea Plata online cu card bancar și introduceți în pagina de plată numărul de card. Plățile online sunt procesate direct de către banca emitentă prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.
ORDIN DE PLATA. Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului Augustus Art, de mai jos, cu suma transferată.
Nume Firma: Weareready S.R.L.
Cont Lei: , deschis la  Banca Transilvania Sucursala Ploiesti.
Cod Unic de Inregistrare:
 LIVRAREA PRODUSELOR
Comanda va fi procesată în timpul programului de lucru afișat pe site de către un agent de vânzari, care va verifica disponibilitatea stocului din comandă, după care vă va contacta pentru a valida comanda. Comenzile nevalidate telefonic nu vor fi livrate.
Comanda dvs. poate fi livrată prin curier rapid la orice adresă din țară (pentru comenzi cu valoare peste 200 lei transportul este gratuit, iar pentru comenzi cu valoare sub 200 lei costul transportului este 20 lei).
Termenul de livrare este de aproximativ 48 de ore de la confirmarea comenzii.
Produsele comercializate de www.weareready.ro sunt noi, în ambalajul original al producatorului, iar în momentul livrarii-predării sunt însoțite de factura fiscală.
Returnare Produs
Pe www.Weareready.ro aveti posibilitatea sa returnati produsele achizitionate la distanta în termen de 14 zile de cand intrati în posesia fizică a lor, fără să precizați cauza sau motivul înapoierii produsului, conform Ordonanței de Urgenta nr. 34/2014. Acesta poate fi returnat numai dacă este în aceeași stare în care a fost livrat, inclusiv ambalajul. Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă forme de  uzură, cu ambalajul desfăcut sau desigilat.
Returul produselor se supune Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, cu completările și modificările ulterioare privind regimul juridic al contractelor la distanță.
Procedura de retur presupune următorii pași:
cumpărătorul va trimite la adresa vanzari@weareready.ro o cerere cu subiectul “cerere de retur” în care informează comerciantul cu privire la solicitarea de retragere din contract și în care se vor specifica datele cumpărătorului, adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului, numărul comenzii, numărul facturii și data emiterii, un cont IBAN în RON pentru returnarea sumei aferente produsului/ produselor;
în maxim 48 de ore cumpărătorul va primi un e-mail pentru a confirma procedura de retur, în cazul în care cererea îndeplinește condițiile obligatorii de aplicare pentru produsele achiziționate;
costurile returnarii coletului vor fi suportate de către cumpărător. Coletul va conține produsul/produsele și documentele care l-au însoțit iar returnarea lui se va face prin aceeași metoda prin care a fost livrat (livrare prin curier rapid), expedițiile retur prin Poșta Româna nefiind acceptate;
după sosirea produselor în locația Weareready SRL, personalul calificat va verifica și constata dacă pentru aceste produse primite se aplică procedura de retur;
rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumpărătorului prin e-mail în maxim 48 de ore de la primirea produsului/produselor;
rambursarea contravalorii se va face prin transfer bancar, în cel mult 14 de zile de la data la care comerciantul își primeste înapoi bunurile vândute.